• Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Am împlinit peste 15 ani de servicii profesionale de curățenie oferite

În viziunea noastră curăţenia reprezinta mai degrabă o artă, implicând multă inovaţie, atenţie la detalii, meticulozitate şi răspundere. Curăţenie Mureş® este o firmă specializată în servicii profesionale de curăţenie a spaţiilor în care ne desfăşurăm activitatea: birouri, spaţii industriale, spitale, centre medicale, institutii publice, hoteluri sau case particulare.

  • Cine suntem?

    Infiintata in 2006, compania noastră este într-o continuă dezvoltare căutând îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri. Prin propunerea unei game variate de servicii eficiente, operative, realizate în timp scurt şi cu rigurozitate, vă ajutăm să obţineţi un plus de eficienţă, economisindu-vă timpul şi banii. Fiind mai degrabă necesară, curăţenia nu este o problemă de gust, curăţenia este o necesitate, indiferent de spaţiul la care ne raportăm, la locul de muncă sau acasă. Puteţi beneficia de serviciile noastre profesionale de curăţenie atât în judeţul Mureş cât şi în alte judeţe.

  • Echipe de lucru şi personal

    Echipa noastră este instruită în spiritul îndeplinirii cu rigurozitate a sarcinilor de serviciu şi îndeplinirea tuturor cerinţelor clienţilor, ridicându-se întotdeauna la nivelul exigenţelor fiecărui client.

thumb

Curăţenie interioară şi exterioară de întreţinere zilnică şi generală pentru instituţii, spaţii publice, rezidenţiale şi logistice, complexe comerciale, spitale, spaţii vitrate situate la mare înălţime, pereţi cortină, faţade/zidărie cu alpinişti utilitari;

Curăţenie ocazională / de urgenţă, prin echipele mobile formate din agenţi de curăţenie bine pregătiţi şi cu o dotare tehnică completă.

Curăţenie după construcții şi lucrări speciale; complexe industriale, hale de producţie, stadioane, abatoare etc.