• Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Operatiunea de curatare / reconditionare pardoseli: marmura, granit, tarket

Pentru suprafata de pardosela recomandam urmatoarele:

Prima operatiune:
Aspirarea tuturor suprafetelor

A doua operatiune:
Decaparea suprafetelor, operatiune ce se realizeaza mecanizat cu masina monodisc prin aplicarea unui strat de solutie decapanta care are rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatind pardoselile pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare inlaturam polimerii de pe pardoselile protejate astfel incat sa putem aplica o noua protectie.

A treia operatiune:
Tratarea / protejarea suprafetelor. Intretinerea corecta a pardoselilor este esentiala pentru mentinerea unui aspect impecabil. Toate aceste operatiuni daca sunt realizate necorespunzator, pot conduce la deteriorarea definitiva a suprafetelor. De aceea va recomandam si operatiunea de tratare / protejare dupa ce au fost decapate suprafetele. Aceasta metoda se face manual, prin aplicarea unui strat de solutie protectoare pe suprafata curatata. Timpul de uscare pentru protectia aplicata pe suprafete este redus, in maxim 2 ore de la aplicare se poate circula, in tot acest timp incaperea este inchisa pentru obtinerea de rezultate optime.

Avantajele tratarii / protejarii:
  • cresterea rezistentei la abraziune, uzura si chimicale;
  • asigurarea unei curatari si mentenante usoare. Ca urmare a curatarii mai putin frecvente si mai putin intensive, suprafata pardoselii are un ciclu de viata mai lung si necesita costuri de mentenanta mai mici. Costurile suplimentare datorate tratarii se recupereaza garantat in decursul unui an;
  • minimizarea utilizarii resurselor naturale pt curatare si mentenanta (apa, energie si detergent);
  • aspect vizual de nou

Important! In cazul in care suprafetele au ajuns la un stadiu de degradare mai mare sau mai mic, numai operatiunile adecvate, mai sus mentionate, pot reda aspectul initial. Pentru o expertiza profesionista si concludenta, va stam cu placere la dispozitie. Consultanta si probele de lucru, valoroase pentru a stabili gradul de uzura, sunt oferite gratuit.