• Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Curăţare mochete / covoare

Un factor important pentu ca locuinta sau biroul dumneavoastra sa aiba un aspect placut, ingrijit este si mocheta, sau covoarele care au numeroase functii de la cea de a reduce zgomotul la cea estetica. Pentru a creea o senzatie placuta de igiena si prospetime, mochetele sau covoarele spatiului in care locuiti trebuie curatate periodic si intretinute.

Solutii moderne de spalare mochete
CuratenieMures iti ofera acum cele mai optime solutii de curatare a mochetelor, folosind echipamente dintre cele mai performante. Substantele folosite pentru indepartarea murdariei nu implica niciun risc de toxicitate, alergie si nu ataca textura mochetelor dumneavoastra, uscandu-se extrem de repede.

Metodele folosite de CuratenieMures in vederea indepartareii murdariei sunt diversificate in functie de situatie: samponarea, spalarea cu spuma uscata sau injectie – extractie.

Canapelele si scaunele din orice materiale, indiferent de dimensiune beneficiaza deasemenea de serviciile noastre de curatare. In functie de materialul pe care ne solicitati sa-l curatam avem atat metoda de curatare uscata, cat si pe cea umeda.